Elisa Etämittaus PEF Tuottavuusselvitys Perusterveydenhuolto Astmapotilaiden hoito

Astmapotilaiden hoito perusterveydenhuollossa

Lataa tuottavuusselvitys

Selvityksen tavoitteena on ollut kertoa, millaisia taloudellisia, ympäristöllisiä sekä yhteiskunnallisia hyötyjä voitaisiin saavuttaa astmapotilaiden hoidossa hyödyntämällä telelääketiedettä ja uusia digitaalisia ratkaisuja hoitoketjussa.

Tämän tuottavuusselvityksen sisältö:

  • Tuottavuusselvityksessä on verrattu kustannuksia ja ympäristövaikutuksia siirryttäessä perinteisestä PEF seurantalomakkeen kanssa tehtävästä hoitoprosessista digitaaliseen hoitoprosessiin.
  • Tarkastelussa on hyödynnetty Hämeenlinnan kaupungin perusterveydenhuollon astmapotilaiden hoitoprosesseja.
  • Hämeenlinnan kaupungin tutkimuksesta saatujen tuottavuustulosten avulla on arvioitu digitalisoinnin hyödyt kansallisella tasolla.
  • Syyskuun ja joulukuun 2016 aikana toteutetussa tuottavuusselvityksessä on yhteistyössä mukana Nordic Healthcare Group (NHG), Gaia Consulting, Hämeenlinnan kaupunki sekä Elisa.

Lataa tuottavuusselvitys käyttöösi!

Jätä yhteystietosi, niin saat ladattavan materiaalin sähköpostiisi!

*) Jättämällä yhteystietosi annat suostumuksen siihen, että Elisa voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostitse. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää esimerkiksi evästeitä ja välitystietoja, kuten sijainti- ja päätelaitetietoja. Katso tarkemmin  Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.