Iot_opas.jpg

Lataa opas

Yritysjohdon opas IoT:n ja teollisen internetin hyödyntämiseen

Oppaan avulla osaat johtaa yrityksen tulevaisuutta älykkään datan ja siihen pohjautuvan tulkinnan perusteella. Tämän oppaan tarkoitus on riisua Teolliseen internetiin liittyvä suuri hype ja tuoda sitä konkreettisten esimerkkien kautta lähemmäs suomalaisten teollisuusyritysten arkea. Tavoitteena on, että opas auttaa ymmärtämään toimialarajat ylittävää murrosta tarjoillen ajatuksia siihen, kuinka yritys voi hyödyntää Teollista internetiä omien liiketoimintaprosessien tehostamiseksi ja kilpailukyvyn kasvattamiseksi

Mietitkö seuraavia aiheita?

  • Ohjataanko yritystäsi menneisyyteen perustuvien raporttien pohjalta?
  • Koetko työlääksi datan käsittelyn, turvallisen siirron ja hyödyntämisen –ohjaako se toimintaa ennakoivasti?
  • Haluaisitko pystyä tekemään tärkeitä, liiketoimintaa kehittäviä päätöksiä yrityksesi eri toiminnoista kerättävissä olevan, reaaliaikaisen tiedon pohjalta?

Lataa opas käyttöösi!

Jätä yhteystietosi, niin saat oppaan sähköpostiisi!

*) Jättämällä yhteystietosi annat suostumuksen siihen, että Elisa voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostitse. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää esimerkiksi evästeitä ja välitystietoja, kuten sijainti- ja päätelaitetietoja. Katso tarkemmin  Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.