hub-spot-oppaat-autoilu.jpg

 

OPAS AUTOILUN DIGITALISOINNISTA

Mitä jos vapauttaisitkin yrityksesi pääoman autoilusta ydinliiketoimintaan?

Digitalisointi tulee muuttamaan liikennettä ja autoilua radikaalisti jo lähitulevaisuudessa. Lue oppaasta konkreettiset vinkit tämän päivän ja tulevaisuuden yritysautoiluun.

Oppaan aiheina mm.

  • Tee yritysautoilusta huoletonta, joustavaa ja kustannustehokasta

  • Varmista ajopäiväkirjojen ajantasaisuus verottajan edellyttämällä tavalla

  • Kustannukset kuriin raporteilla

  • Esimerkki siitä, miten säästää autoilun kustannuksissa

Opas antaa konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka voit suunnitella yrityksesi ajamista entistä tehokkaammaksi ja taloudellisemmaksi.

Jätä yhteystietosi, niin saat oppaan sähköpostiisi!

*) Jättämällä yhteystietosi annat suostumuksen siihen, että Elisa voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostitse. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää esimerkiksi evästeitä ja välitystietoja, kuten sijainti- ja päätelaitetietoja. Katso tarkemmin  Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

¹ ²Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu  ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.